این مقاله به بحث درباره اینکه آیا گیمرها باید به بازی ادامه دهند یا ترجیح بدهند برای مدتی کنار بگذارند و سپس مجدداً شروع کنند می پردازد. همچنین ارزیابی وضعیت اعتیاد به بازی های ویدیویی در دوران بحران کووید-19 را بررسی می کند.
برخی نکات اصلی شامل موارد زیر است:
•ادامه بازی بدون وقفه می تواند منجر به مشکلاتی مثل افسردگی و اضطراب شود که در دوران کووید-19 خطرشان بیشتر است.
•ترک موقت بازی می تواند مثبت باشد و فرصتی برای استراحت ، بازنگری عادات و اولویت های زندگی فراهم کند. ممکن است با دیدگاه متفاوت به بازی بازگردند.
•کنار گذاشتن موقت بازی می تواند مهارت ها و خودکنترلی را تقویت کند که برای مدیریت اعتیاد ضروری است. این می تواند به کاهش اعتیاد در دوران پس از کرونا کمک کند.
•مطالعات نشان داده اند که اعتیاد به بازی در دوران کووید-19 افزایش یافته است. عدم فعالیت بدنی، اضطراب و اوقات فراغت بیشتر می توانند دلایل این امر باشند.
•ارزیابی اعتیاد و ارائه مداخلات مناسب برای کاهش و پیشگیری از مشکلات سلامتی ضروری است تا از بحران جاری و پس از آن درس بگیریم.
در نتیجه ، گیمرها باید تصمیم بگیرند که آیا ادامه بازی یا ترک موقت آن برای مدتی بهتر است. ارزیابی مداوم اعتیاد و ارائه مداخلات مؤثر مهم است تا از مشکلات فراگیر جلوگیری شود. تحقیقات بیشتر درباره تأثیرات بحران کووید-19 بر اعتیاد به بازی های ویدیویی نیز ضروری است.
Oceja, Jorge, Víctor J. Villanueva-Blasco, Andrea Vázquez-Martínez, Verónica Villanueva-Silvestre, and Susana Al-Halabí. "Keep Playing or Restart? Questions about the Evaluation of Video Game Addiction from a Systematic Review in the Context of COVID-19." Sustainability 15, no. 2 (2023): 1456.